Сертификати

Малоку е лиценцирана од страна на Министерството за транспорт и врски на Република Македонија со лиценца „Б” за изведувач на изградба од втора категорија. Малоку е сертифицирана со ISO 9001:2008 и ISO 14001:2004 која нè мотивира да ја направиме нашата работа со висок квалитет и докажана со континуирано подобрување.

B_licencaDocument-page-001 (2)Document-page-001 (1)