Facebook

Посетете ја нашата фан страна

Повеќе...

Видео галерија

Наскоро...

Повеќе

Квалитет

Гаранција за високиот квалитет и беспрекорно изведените работи од страна на Малоку се вредните и искусни работници, инженери, техничари и други високо стручни кадри кои се вклопени во бројката од над ... вработени. Маљоку е компанија основана во 2008година, лоцирана е во с.Гошинце - Липково, Република Македонија, Компанијата брои вработени од кои поголем дел се вклучени во градежната оператива со архитекти и инженери како дел од тимот. Наша мисија е да Ви испорачаме градба која трае, која е цврста, квалитетно изработена и врз која можете сигурно да чекорите. Нашата визија е да бидеме Ваш партнер, во кој имате потполна доверба и заедно да створиме иднина со цврсто тло за сите. Основна дејност е производство и вградување на бетони од сите типови, бетонски цевки за канализации како и нивна изведба, изведба на разни објекти од нискоградба, патишта и пропусти, водоводни и канализациони системи, изведба на разни објекти од високоградба, изградба на индивидуални станбени објекти.

Луѓето во Малоку делат ист фокус: снабдување на нашите клиенти со иновативни, ефикасни и флексибилни избори и услуги, овозможувајќи и да се фокусираат на нивната мисија!

Нашиот меѓународен тим на експерти успешно работи на сложената логистика и операции кои го поддржуваат нашето портфолио на услуги каде тие се потребни.

Ние активно регрутираме исклучителни луѓе со специфични вештини за пополнување на позиции со клучно значење за нашиот бизнис. Сите од нив се многу посветени на исполнувањето на стандардите за безбедност, квалитет и услуги на Малоку.